Лайм

Слава з "НеАнгелів" показала 5 стильних образів на 8 Березня: фото

Співачка вже почала підготовку до свята

У переддень 8 Березня багато дівчат починають замислюватися про свій святковмй образ, адже в цей день кожній хочеться виглядати по-особливому. Це стосується і знаменитостей. Готуватися до свята вже почала Слава Камінська.

Співачка приміряла 5 луків і тепер просить фанів допомогти їй визначитися з вибором ідеального наряду. Фото образів солістка "НеАнгелів" показала в своєму Instagram. "Пишіть в коментарях, який образ сподобався вам найбільше. Хочу вибрати, що ж все-таки завтра вдягнути", - написала артистка.

Little black dress

Фото: instagram.com/babaslavka

"Чорна сукня футляр - це класика. Підкреслює силует, оформляє груди і стегна. Довжина такої сукні, я вважаю, повинна залежати від цілей на вечір", - зазначила артистка.

Комбінезон-шорти

Фото: instagram.com/babaslavka

"Давно не носила подібні образи, але цей комбінезон ще не бачив світ, саме час. Якщо хочеться скромніше - можна надягати поверх легкого гольфу. Але ноги, вважаю, ховати не варто", - говорить Слава.

Casual denim

Фото: instagram.com/babaslavka

"Я бачу його саме так. У цій справі головне - вдало скомпонувати камені і текстуру джинса. Можна взяти будь-яку сукню у відтінку марсала (це завжди виглядає благородно) і додати вічний джинс, який ніколи не вийде з моди", - прокоментувала третій образ співачка.

Сукня із завищеною талією

Фото: instagram.com/babaslavka

"Скромність - сестра таланту. Але якщо у вас є інші таланти, чому б на них не закцентувати. Сукня з високою талією і розльотом - як мінімум, практично і зручно, а шовк на декольте додає елегантності і легкості. Додаємо класичні чорні човники - вуаля, в повітрі вже пахне Парижем", - пише Камінська про свій 4 образ.

Total black + еко-шкіра

Фото: instagram.com/babaslavka

А цей образ, як зізналася Слава, подобається їй найбільше: "Мій улюблений лук з цієї добірки. Не зухвало, стильно, самий тренд. Навіть нічого додати, впевнена, він може стати і вашим фаворитом теж".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно 

Ніжно-рожевий манікюр став вишуканим трендом весни 2024 року: фото

Манікюр на весну 2024 - в моді буде рожевий колір - які відтінки та дизайни обрати - добірка актуальних ідей