Лайм

Антітренд цього літа: яке взуття варто залишити в шафі

Найбільш неактуальні моделі сезону

Весна і літо 2020 року - час свіжості, творчості, інновацій та пошуку нових ідей. У цьому матеріалі ми вирішили розповісти вам, як зміна модних трендів відбилася на взутті. Та які моделі в цьому сезоні варто заховати подалі.

Мереживні чоботи - перші в списку антитрендів цього року. Ця модель може бути зручною і, теоретично, вона навіть може непогано виглядати з якимось відповідним нарядом. Але все-таки в цьому сезоні подібні чоботи - верх несмаку і старомодності.

Фото: lh3.googleusercontent.com

Другими в списку стали босоніжки на величезній платформі. Вони трималися в трендах досить довго, але до 2020 року все-таки втратили свою актуальність. Такі босоніжки ще можуть залишити в гардеробі дівчата молодше 20 років, але ж тим, хто старше цього віку, не варто вибирати подібні моделі.

Фото: shoedazed.com

Остаточно застаріли також кеди на танкетці. Це взуття навіть було визнане багатьма дизайнерами, як повний модний провал. Хоча всього кілька років тому модні покази так і рясніли подібними кедами.

Фото: shoedazed.com

Не варто в цьому сезоні носити туфлі на дуже високих підборах. І під "дуже" мається на увазі взуття вище 12 сантиметрів. Це виглядає вульгарно і старомодно. Набагато краще віддати перевагу більш елегантним і скромним варіантами.

Фото: modnica.info

І завершують список пухнасті капці. Вже в минулому році багато фахівців буквально благали позбутися від цього незвичайного тренду І ось навесні 2020 їм нарешті це вдалося. Такі шльопанці можна залишити вдома і використовувати в якості тапочок. А ось на вулицю варто надягати щось більш підходяще.

Фото: images.shafastatic.net

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору