Лайм

7 простих і стильних образів на осінь, які виручать тебе в будь-якій ситуації

Ідеальні наряди на осінній сезон

Осінь часто балує модниць ідеальною погодою для стильних нарядів. Але що робити, якщо не хочеться постійно придумувати нові образи? Ми вирішили спростити вам це завдання і підібрати 7 універсальних нарядів, які точно підійдуть усім.

Ідеальне і просте поєднання на кожен день - джинсова спідниця з високою талією, тепла кофтинка або гольф під горло, тонкі колготи і зручне спортивне взуття на низькому ходу.

Фото: wheretoget.it

Також в тренді спортивні костюми, тому можна сміливо носити м'які спортивні штани, світшоти в тон, кросівки і шарф. Доповнити образ можна сумочкою і невеликими прикрасами.

Фото: chicpursuit.com

Відмінний варіант для офісу або романтичного побачення - спідниця-олівець або міні (залежно від ситуації), светр, чобітки і сумочка в тон. Доповнити образ можна золотими аксесуарами.

Фото: classystylee.com

Цікаве рішення для тих, хто не хоче прощатися з улюбленими літніми спідницями і сукнями - носити їх зі светром і черевиками або чобітьми. Таке вбрання прекрасно впишеться в стиль кежуал.

Фото: pinterest.com / maebelbelle

У моді прості повсякденні сукні-футболки. Їх можна носити з кросівками, джинсовими або шкіряними курточками, темними окулярами і різними кежуал-аксесуарами. Під такий образ добре підійдуть кросівки, кеди, грубі черевики або півчобітки.

Фото: glaminati.com

У моді кавові, бежеві, нюдові, пудрові відтінки. Тому лук з таких кольорів точно буде безпрограшним. Світлі штани скінні, м'який светр, коричневий пояс, туфлі в тон і золоті прикраси - і стильний наряд готовий.

Фото: cliqueinc.com

Однотонні наряди також повертаються в моду. Можна надіти сукню і тренч або піджак одного кольору і доповнити цей лук білими кросівками та сумочкою.

Фото: wheretoget.it

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору