Лайм

7 колись модних жіночих колгот, з якими давно пора попрощатися

Які колготи не варто носити в 2020 році

Колготи - невід'ємна частина нарядів в холодні пори року. Але чи знаєте ви, що багато моделей, які колись були популярними, зараз вважаються немодними і навіть вульгарними? Наші експерти вирішили приділити цій темі окрему увагу і розповісти вам, які колготи не варто носити в 2020 році.

В першу чергу варто сказати про колготи з намальованими панчохами. Такі моделі застаріли вже досить давно, і годяться хіба що для якогось костюму або еротичного наряду. У повсякденному житті такі колготи виглядають дуже дешево і без смаку, тому краще замінити їх будь-якими класичними варіантами.

Фото: api.shopstyle.com

Наступний пункт нашого списку - кольорові колготи. Тут варто зробити застереження, адже неонові варіанти таких колгот навпаки стали актуальними в 2020 році. Але це стосується тільки неонових відтінків, всі інші кольори зараз вважаються старомодними і зовсім не трендовими.

Фото: sockdreams.com

Блискучі колготи - справжній біль всіх модних експертів в світі. Справжні модники давно шукають колготи за принципом "головне, щоб не блищало", і не просто так. Адже подібні моделі виглядають дешево, вульгарно і мимоволі викликають асоціації з модою початку 90-х років. Немає нічого поганого в моді того часу, але в 2020 році далеко не всі тренди 90-х є актуальними.

Фото: stockingshowcase.com

Однозначний антитренд - колготи з намальованими татуюваннями. В наші дні татуюваннями нікого не здивуєш, вони давно перестали вважатися чимось сміливим, шокуючим і з ряду геть. Зараз цінуються красиві і якісні справжні тату, а ось малюнки і принти з імітаціями стали вважатися несмаком.

Фото: neverdisappeartattoo.blogspot.com

Також антитрендом є колготи з різними принтами. Сердечка, котики, зірочки, квадратики, горошок - все це годиться для малюків, але ніяк не для дорослих модниць.

Фото: lulus.com

Варто також сказати про те, що популярні в 2000-х роках колготи в сітку, які кілька років тому знову увірвалися в тренди, знову вважаються застарілими. Цим колготам не щастить з модними течіями, вони то вливаються в них, то випадають, і так, судячи з усього, триватиме завжди. Тому не поспішайте викидати такі колготи, якщо вони у вас є. Нехай полежать, хто знає, коли вони знову стануть хітом?

Фото: charliepea.com

А ось колготи з мультяшними персонажами - однозначне модне "ні". Такі варіанти можуть носити маленькі діти або, в крайньому випадку, дівчатка-підлітки. Ну а на дорослих дамах подібні колготки виглядають не тільки безглуздо, а й навіть вульгарно.

Фото: catster.com

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору