RU  UA

Мода

Бомбери та максі-тренчі: який верхній одяг стане трендом цієї весни

Підберіть різні варіанти на всі випадки життя

Чимало модниць вже почали складати образи на теплий сезон. І якщо ви вже приглянули на весну кілька варіантів легких суконь, підберіть до них стильний верхній одяг. theLime ділиться з вами ідеями, які моделі будуть у тренді.

Для повсякденних луків підберіть куртку-бомбер або, як її ще називають, "авіатор" та "пілот". Це легка куртка з високим коміром, широкою трикотажною вставкою по подолу та манжетами на рукавах. Пригляньте модель з еко-шкіри білого або чорного кольору, з якою можна створити безліч стильних образів. Наприклад, надягайте блакитні джинси, блузу та білий бомбер, а доповніть лук ботильйонами та маленьким клатчем в одній кольоровій гамі.

Для створення спортивних луків підберіть куртку-бомбер яскравого кольору, наприклад зеленого. Носити її можна з чорними джинсами, лонгслівами та зручними кросівками на масивній підошві. Доповнять лук поясна сумка та бейсболка.

Також на весну можна приглянути бомбер із накладними кишенями із трендового матеріалу "тедді" або, як його ще називають, "чебурашка". Надягайте білі штани прямого крою зі стрілками та светр у тон до них. Зверху накиньте таку куртку, а доповнять лук замшеві черевики на грубій підошві та невелика сумка через плече.

Безпрограшний варіант на весну - тренч (тренчкот). Це модель дощового плаща з незмінними атрибутами: він двобортний, з погонами та відкладним коміром, манжетами, кокеткою, поясом та розрізом ззаду. У весняному сезоні-2022 особливо актуальні тренчі в довжині максі, які можна носити як із брюками, так і з міні-спідницями. Для повсякденного луку надягайте водолазку, розкльошені джинси та зверху такий плащ.

Ще один варіант – максі-тренч із еко-шкіри. Можна підібрати як консервативного чорного кольору, так і поекспериментувати, і доповнити лук плащем лавандового відтінку. Одягайте джинси або класичні штани, лонгслів і такий тренч. Доповніть образ черевиками-"мартінсами" та стильним рюкзаком.

Для прогулянки в парку або заміської поїздки пригляньте коротку куртку на синтепоні з коміром стійкою і спущеною лінією плеча. Носити її можна зі спортивними костюмами або класичними джинсами, грубими черевиками на шнурівці та місткою сумкою-шопером.

Ще один стильний варіант на весну – куртка-косуха із еко-шкіри. Можна приглянути як модель по фігурі, так і в стилі оверсайз. Під неї надягайте легкий светр джинси або штани, а доповнять лук ботильйони або чоботи-"козаки" та невелика сумка.

Щоб виділитися з натовпу, доповніть гардероб джинсовою курткою на штучній овчині з коміром контрастного кольору. Можна підібрати варіанти зі знімним хутром – таким чином цей верхній одяг можна носити як у прохолодні дні, так і в більш теплі. Одягайте під неї тонкий лонгслів або футболку та укорочені джинси. Доповніть лук білими кедами та клатчем.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Седина в тренде в этом сезоне - как правильно ухаживать за сединой и какие стрижки лучше выбирать - специалисты поделились советами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Обувь какого цвета в моде весной 2024 - эксперты назвали главные тенденции и показали фото - какую обувь носить этой весной

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Какие школьные рюкзаки, сумки и акессуары для школьников в моде в 2024 году - подборка трендов, рекомендации по выбору