RU  UA

Мода

Які кольори в моді цієї осені: топ-5 яскравих трендів, на які неможливо не звернути увагу

Поекспериментуйте з різними образами

Після спекотного літа непомітно прийшла прохолодна осінь, тому багато хто зараз задається популярним питанням якими речами розбавити базовий гардероб. І хоча для деяких модниць осінь, як і раніше, асоціюється з сірими, коричневими та чорними відтінками, інші не перестають експериментувати. theLime вирішив докладніше розповісти про топ-5 яскравих трендів в осінній моді.

Соковитий жовтий

У багатьох осінь асоціюється саме з кольором опалого листя та його відтінками. Для більш теплих днів можна вибрати елегантну сукню з костюмної тканини з фігурним вирізом і розрізом збоку. Одягайте її з піджаком контрастного кольору, туфлями-човниками і невеликою сумкою.

Для прохолодніших осінніх днів підберіть лук, в якій річ жовтого кольору буде акцентною. Для повсякденних справ підійдуть сині джинси з високою посадкою та укорочений светр жовтого відтінку. Доповніть образ лоферами, піджаком або теплим пальто, а також маленькою сумочкою-клатчем.

Яскраво-рожевий

Ще один варіант, щоб розбавити стандартні осінні образи – насичений рожевий. Цей колір у багатьох асоціюється з лялькою Барбі та блондинками, але цього сезону дизайнери пропонують не дотримуватися стереотипів і створювати з рожевими речами навіть ділові образи. Для офісних буднів підійде брючний костюм із двобортним піджаком та брюками-палаццо. Доповніть лук білою блузкою або лонгслівом та взуттям на високих підборах. Також можна зробити акцент на талії за допомогою тонкого ременя.

Для більш розслаблених луків пригляньте трикотажний костюм у дрібний рубчик. Його можна поєднувати зі зручними лоферами та курткою-косухою, а доповнити образ невеликим клатчем.

Палений апельсин

Також для стильних осінніх образів підійдуть речі помаранчевого відтінку або, як його називають, палений апельсин. Якщо ви збираєтеся провести вихідний із друзями, пригляньте спортивний костюм із вельвету. У прохолодні дні можна доповнити лук дутою курткою та утепленими кросівками.

А для створення стильного образу вам знадобляться джинси палаццо молочного відтінку, біла сорочка та яскраво-жовтогарячий светр. Доповніть лук сумкою із квітковим принтом, а також лоферами у тон до светра.

Насичений синій

Яскравий відтінок синього також у списку найтрендовіших кольорів сезону осінь-зима 2022/2023. Доповнити гардероб можна стьобаною курткою-сорочкою з об'ємними кишенями. Одягайте її із джинсами або брюками, а також теплими водолазками та светрами.

А для жіночніших образів радимо приглянути трикотажну сукню міді з високими розрізами з боків. Доповніть лук високими чоботями-козаками контрастного кольору та шкіряною курткою, а також клатчем, і вирушайте на романтичне побачення.

Переглянути цей допис до Instagram

СOLMAR - твій базовий гардероб (@solmar_official)

Салатовий

Незважаючи на те, що за вікном осінь, а не весна, не бійтеся експериментувати з відтінками салатового або, як його ще називають, лаймового кольору. Для створення повсякденного образу надягайте біле худі та сині джинси, а зверху накиньте подовжену стьобану жилетку з поясом на талії. Доповніть лук зручним взуттям та рюкзаком.

Ще один варіант підберіть на осінь розкльошені джинси насиченого салатового кольору. Їх можна носити можна як з білими сорочками, так і з светрами контрастного кольору. Доповніть образ кросівками та короткою курткою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Седина в тренде в этом сезоне - как правильно ухаживать за сединой и какие стрижки лучше выбирать - специалисты поделились советами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Обувь какого цвета в моде весной 2024 - эксперты назвали главные тенденции и показали фото - какую обувь носить этой весной

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Какие школьные рюкзаки, сумки и акессуары для школьников в моде в 2024 году - подборка трендов, рекомендации по выбору