Лайм

Леся Нікітюк в короткому бомбері і штанах карго показала головні тренди 2022 року: фото

Візьміть собі на замітку приклад стильного образу

У зимовому гардеробі кожної модниці має бути декілька варіантів верхнього одягу, які можна змінювати в залежності від погодних умов та настрою. І якщо у вас вже є трендове пальто тедді, пригляньте на теплішу погоду коротку куртку-бомбер. theLime вирішив докладніше розповісти, з чим її поєднує українська телеведуча та блогер Леся Нікітюк.

Як і інші українські зірки, ведуча стежить за останніми віяннями моди та часто публікує на своїй сторінці у соцмережі Instagram фото своїх луків.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Цього разу Нікітюк, яка нещодавно з гумором відповіла хейтерам, чому не виходить заміж, поділилася знімком зі зйомок тревел-шоу "Ле Маршрутка". Вона постала у трендовому образі: коричневі штани карго з високою лінією талії та накладними кишенями вона доповнила светром з високим горлом на блискавці та модною укороченою курткою-бомбером молочного кольору.

Читайте також: Зірки в захваті від цього фасону штанів, і в 2023 він буде в тренді.

Зазначимо, що в цьому образі Леся Нікітюк поєднала одразу дві трендові речі цього сезону – куртку-бомбер та штани карго.

Фото: pinterest.com

Бомбер – наймодніша куртка цього року. Колись такий верхній одяг носили пілоти американської армії, але тепер він став атрибутом стилю casual і щільно закріпився в трендах, тому впевнено перекочував і в зимовий гардероб.

Фото: pinterest.com

Штани карго – це зручні вільні штани з об'ємними накладними кишенями, іноді з резинкою внизу, які були на вершині популярності кілька сезонів тому, знову будуть затребувані та актуальні. Трохи агресивний крій цієї моделі виглядає на жіночій фігурі ефектно і стильно, і тому штани карго дуже популярні серед зірок.

Фото: pinterest.com

Доповнити куртку-бомбер та штани карго можна як туфлями-човниками на високих підборах та невеликою сумкою, так і грубими черевиками на тракторній підошві та платформі.

Фото: pinterest.com

Читайте також: Джамала показала, як носити восени трендові широкі штани карго.

Якщо ви любите виділятися із сірої маси, пригляньте рожеві штани карго, бежевий светр із високим горлом на блискавці, бомбер у кольорі фуксія і фіолетові черевики челсі. Доповніть модний лук невеликою сумкою через плече.

Фото: pinterest.com

Ще один стильний варіант – штани карго та бомбер зі штучної шкіри одного чи подібного кольору. Такий лук можна доповнити контрастними деталями: сумкою, взуттям та аксесуарами.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору