Лайм

Топ-6 модних трендів 2023 року, які будуть найбільш актуальними: фото

Перегляньте та доповніть свій гардероб

Чимало модниць знають, що для створення стильних луків необов'язково купувати тільки брендові та дорогі речі, достатньо мати одну-дві, які зараз на піку популярності. І якщо ви вже в курсі, як виглядати стильно з мінімальними витратами, радимо звернути увагу на модні тренди 2023 року, які будуть найбільш актуальними. theLime зробив для вас свіжу добірку.

Балетки

Балетки – це туфлі з плоскою підошвою та невеликим підбором (приблизно до 2 см) або без нього. Матеріалами можуть бути натуральна і лакована шкіра, текстиль, замша. Багато брендів прикрашають таке взуття стразами, бісером, вишивкою, металевими елементами тощо. У 2023 році тренд на балетки нікуди не подінеться, тому що балетки – це зручна альтернатива для роботи в офісі або виконання доручень. Також можна приглянути атласні для урочистих чи офіційних заходів, наприклад, на весілля.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Лофери

На піку популярності у 2023 році будуть і лофери на масивній гумовій підошві, особливо навесні. Така пара взуття стане ідеальним доповненням до елегантних тенісних міні-спідниць, які всі додали до свого гардеробу в 2022 році, а також до кардигану в університетському стилі, щоб завершити образ.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Зелені відтінки

Якщо ви не знаєте, чим урізноманітнити свій гардероб, зверніть увагу на відтінки зеленого, особливо на кольори папороті та моху.

Стилісти наголошують: не обов'язково, щоб весь образ складався з одягу у цих кольорах. Можна зробити акцент на аксесуарах, сумці чи взутті, або поєднувати речі зеленого і, наприклад, рожевого відтінку.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: Топ-7 класичних жіночих стрижок, які ніколи не виходять із моди.

Накладні кишені

В 2022-му модним трендом стали штани карго з накладними кишенями. Як прогнозують стилісти, цього року ця тенденція набиратиме обертів, і масивні кишені ми побачимо на всьому – від штанів та шортів до спідниць і пальт.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Легінси та штани зі штучної шкіри

Залишаються на піку популярності й легінси зі штучної шкіри. Багато модниць віддають перевагу таким штанам, так як їх можна поєднувати з сорочками, гольфами-водолазками, светрами, топами та кардиганами, а також різноманітним взуттям та аксесуарами. До того ж, легінси з еко-шкіри підходять всім, незалежно від параметрів.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Піджак

Піджак, жакет або блейзер – елемент гардеробу, який точно має бути у кожної модниці в 2023-му. Пошитий на замовлення блейзер або куплений у брендовому магазині жакет може бути однією з найуніверсальніших речей, яку ви можете додати у свій гардероб.

З ним можна створити як ділові луки, так і повсякденні й навіть ошатні. Стилісти рекомендують поєднувати в цьому сезоні жакети з повсякденними джинсами та кросівками.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно