Лайм

Джинси карго – трендовий фасон 2023 року: як вони виглядають і з чим носити

Пригляньте для себе варіант модного луку

У базовому весняному гардеробі кожної модниці має бути декілька варіантів джинсів. І якщо у вас вже є модель у білому відтінку або широкі джинси з розрізами на стегнах, зверніть також увагу на джинси карго. theLime вирішив докладніше розповісти, з чим їх поєднувати у весняно-літньому сезоні.

Джинси карго, як і брюки карго це штани прямого крою, іноді можуть бути з резинкою внизу, з накладними об'ємними кишенями на стегнах і великою фурнітурою. Спочатку їх шили із щільної тканини кольору мілітарі, проте сьогодні можна зустріти карго в колекціях дизайнерів із льону, вовни, шовку та навіть деніму. Якщо раніше такі штани були робочою чи армійською уніформою, то зараз цей елемент перекочував до жіночого гардеробу, і носити їх можна навіть із високими підборами на світські заходи.

Фото: pinterest.com

Для створення стильного багатошарового образу надягайте джинси карго насиченого синього відтінку, білу блузу та чорний худі. Доповнять лук кросівки на масивній підошві та невеликий клатч чи рюкзак.

Фото: pinterest.com

Джинси карго можна носити не лише зі спортивним взуттям, а й із туфлями на підборах. Одягайте широкі штани з деніму з накладними кишенями, білу футболку або лонгслів, чорний бомбер, а також туфлі з вузьким носком. Доповніть образ невеликою шкіряною сумкою.

Фото: pinterest.com

Джинси карго з високою посадкою добре поєднуються з короткими светрами та топами. У такий спосіб ви зробите акцент на талії. Підберіть зручне взуття під такий образ, наприклад, білі кеди або кросівки.

Фото: pinterest.com

Читайте також: Джинси слоучі стали трендом 2023: як вони виглядають і з чим носити.

Для прохолодного літнього дня можна приглянути темно-сині джинси карго. Такі штани можна доповнити білою майкою, джинсовою курткою, а також шльопанцями та кепкою-бейсболкою.

Фото: pinterest.com

Такий фасон джинсів також поєднується з гольфами-водолазками. Одягайте джинси карго з накладними кишенями, чорну водолазку, а зверху накиньте жилетку з плащової тканини. Доповніть образ кросівками чи кедами.

Фото: pinterest.com

З такими штанами можна створити стильний образ для походу на вечірку. Доповніть джинси карго топом-корсетом зі шнурівкою або майкою і відкритими босоніжками на підборах.

Фото: pinterest.com

Такі джинси можна доповнити яскравою блузою, оригінальним клатчем, туфлями чи босоніжками та отримати ошатний образ.

Фото: pinterest.com

Ще одне сміливе поєднання – джинси карго та піджак. Доповнити такий образ можна як зручними кросівками, так і оригінальними босоніжками на підборах.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Рожевий манікюр - тренд весни 2023: які дизайни та відтінки обрати.
  2. Як виглядають модні зачіски, які повертають жінкам молодий вигляд.
  3. Що буде, якщо ніколи не мити щітку для волосся: експерти дали відповідь.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше .

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору