Лайм

Занадто важкий турист пішов проти правил і осідлав грецького ослика - цю поїздку він запам'ятає назавжди

Все просто: місцевий закон забороняє прогулянки на ослах, якщо вага туриста перевищує 100 кг

Чоловік відвідав Грецію і вирішив покататися по околицях на віслюкові. У сонячній країні це доволі популярний атракціон. Все б нічого, от тільки тепер йому загрожує штраф в розмірі 25 тис. фунтів стерлінгів ($32,8 тис.), а все тому що його вага виявився більшою за передбачену законом, який захищає благополуччя тварин.

Як пише LadBible з посиланням на представників місцевої влади, раніше благодійні організації з захисту прав тварин висловили стурбованість з приводу здоров'я та умов їх утримання. Зокрема, віслюків, які з кожним днем перевозять на собі допитливих і не завжди уважних туристів. У зв'язку з цим було встановлено низку правил та вимог до гостей країни, одне з яких забороняє сідати на тварин, якщо ваша вага перевищує 100 кг.

У числі перших, хто став боротися за права грецьких віслюків, був барабанщик колись безбашенного рок-гурту Mötley Crüe Томмі Лі. Музикант закликав уряд країни заборонити використання тварин в якості "таксі". Проблемою ситуацію назвав і міністр сільського господарства Греції Макіс Ворідіс.

Так законом були передбачені жорсткі обмеження і штрафи за порушення передбачених правил. У свою чергу, активісти мають намір і далі домагатися повної заборони експлуатації тварин.

  • Жінка боялася сусідського собаку, поки він не врятував їй життя. Сімба довів, що собака може бути доброю і уважною незалежно від породи.
  • Читайте також історію чоловіка, який збив на дорозі собаку і жахнувся - тварина вижила, просто це виявився взагалі і не пес.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.