Лайм

Схудла Адель показала себе в купальнику, та замість захоплення посипалися образи - що пішло не так

Співачка підтримала мультикультурний карнавал, але нарвалася на критику

Співачка Адель, чиє схуднення досі викликає у людей захоплення, показалася в мережі в яскравому купальнику з кольорами ямайського прапора. Свій пост вона присвятила Ноттінг-Хілльскому карнавалу в Лондоні, але замість захоплення посипалися образи.

Карнавал, задуманий для об'єднання місцевої багатонаціональної громади та боротьби з расовими конфліктами, проводиться в районі Ноттінг-Хілл з 1966 року. Активна позиція Адель припала до душі її шанувальникам та навіть вихідцям з Ямайки. А от до волосся виконавиці, заплетеного в африканському стилі, з'явилися питання, пише Page Six.

Адель Фото: Instagram / Adele

Примітно, що в цього року Ноттінг-Хілльскій карнавал через зрозумілі причини проходить в онлайн-режимі - його учасники з різних куточків світу публікують свої фотографії в тематичних нарядах. Відповідно, тематика карнавалу підказує нам, чому Адель обрала саме такий образ.

Але деяких користувачів збентежило волосся співачки - воно зібране в маленькі пучки та нагадує традиційні зачіски народів банту, що здалося людям "некоректним" у поєднанні із загальним образом Адель. За їх словами, носіям однієї культури не завжди можна використовувати елементи іншої. А запозичення традиційних стилів для розваги може бути образливим.

Під постом почалися дискусії. І якщо одні фоловери погодилися з озвученими зауваженнями, то інші навпаки заступилися за Адель. На їхню думку, в даному випадку запозичення елементів культури було цілком виправданим.

"Іноді афроамериканці починають обурюватися просто на порожньому місці, - зазначив у Twitter користувач з ніком Tunde. - Немає нічого поганого в тому, що Адель наділу верх від купальника з прапором Ямайки і зробила африканські вузлики банту на голові. Африканцям все подобається. Жителям Ямайки все подобається. Чому тоді обурюються афроамериканці?"

Співачку закликали ігнорувати критику в мережі і подякували за участь у заході, спрямованому на боротьбу з расизмом.

  • Раніше колишній тренер Адель Каміла Гудіс розповіла про те, як співачці вдалося схуднути на 45 кг. На її думку, своєю стрункістю артистка зобов'язана суворій дієті: зеленим сокам та 1000 ккал в день.
  • Восени 2019 року Адель розлучилася з чоловіком після 8 років стосунків. Пара взяла на себе зобов'язання спільно виховувати 6-річного сина Анджело.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як позбутися пирію на городі: кілька способів, які справді працюють

Як боротися з пирієм на городі - ефективні способи, які допоможуть позбутися бур'яну на участку - прості лайфхаки

Як перевірити, чи свіже яйце: 4 способи, які потрібно знати кожному

Для того, щоб визначити свіжість яєць в домашніх умовах або в магазині, можна скористатися простими лайфхаками

Кулінарний лайфхак, щоб варені яйця не тріскалися і добре чистилися

Щоб яйця добре чистилися і не тріскалися, їх потрібно опускати в киплячу воду або варити на пару