RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Багато мокрого снігу та +8: синоптики розповіли про погоду на кінець січня

Зима продовжує радувати українців теплою погодою

Зима продовжує радувати українців теплою погодою Фото: unian

Зима продовжує радувати українців теплою температурою повітря і сухою погодою. Втім, за прогнозами синоптиків, так буде недовго. Денний "плюс", звичайно, збережеться, а ось опадів незабаром буде значно більше. Якої погоди чекати найближчого тижня, дізнавався "Апостроф".

За даними Укргідрометцентру, у вівторок, 28 січня, сухо буде тільки на півночі, північному сході, а також у Вінницькій, Житомирській, Хмельницькій та Чернівецькій областях. На решті території очікуються дощі.

Найтепліше буде в південних і західних регіонах. Вдень стовпчики термометрів покажуть від 4 до 7 градусів з позначкою "плюс", а вночі буде від 0 до +2 на півдні і близько 1 градуса морозу на заході.

У північних, східних і центральних регіонах удень буде близько 2-5 градусів тепла, а після заходу сонця синоптики прогнозують від 2 градусів тепла до 1 градуса морозу.

Дивіться: Від краси перехоплює подих: неймовірні фото засніжених Карпат

У середу, 29 січня, опади очікуються по всій території України. На півночі, заході, сході і в центрі пройдуть рясні дощі з мокрим снігом, а на півдні очікуються короткочасні дощі.

Крім того, в південних регіонах синоптики прогнозують від 5 до 7 градусів тепла (в Криму до +10), а після заходу сонця стовпчики термометрів покажуть від 0 до 2 градусів тепла.

Прогноз погоди на 28 січня
1 / 1
Прогноз погоди на 29 січня
1 / 1
Прогноз погоди на 30 січня
1 / 1
Прогноз погоди на 31 січня
1 / 1
Прогноз погоди на 1 лютого
1 / 1

Від 0 до 2 градусів тепла очікується як удень, так і вночі на заході, півночі та в центрі. У східних регіонах від 0 до 2 буде тільки вночі, тоді як удень стовпчики термометрів тут піднімуться до 2-4 градусів з позначкою "плюс".

У четвер, 30 січня, температурна картина не зміниться, а ось ситуація з опадами трохи скоригується: мокрий сніг з дощем очікується практично у всіх регіонах країни.

Дивіться: Українські Карпати огорнув густий туман: неймовірне фото

У п'ятницю, 31 січня, опади залишать південь і схід України - в ці регіони прийде навіть сонячна погода. А ось на заході, півночі та в центрі незмінно йтиме мокрий сніг.

Найвищі температури будуть на півдні: від 4 до 8 градусів тепла у денний час доби і близько 1-2 градусів морозу після заходу сонця.

Від 3 до 6 градусів з позначкою "плюс" покажуть удень стовпчики термометрів на заході. Вночі тут буде від 1 тепла до 1 морозу.

На решті території денні температури повітря будуть триматися в діапазоні від 2 до 4 градусів тепла, а нічні - від 1 морозу до 1 градуса з позначкою "плюс".

У перший день останнього місяця зими, суботу, 1 лютого, температурна картина залишиться незмінною. Але зміниться ситуація з опадами. Цього разу пощастить тільки жителям Одеської області, де синоптики обіцяють похмуре небо, але суху погоду. На решті території пройдуть дощі зі снігом.

Читайте також

Г'юстоне, у нас проблеми: чи спрацює новий закон про мобілізацію

Процес реалізації нового закону про посилення мобілізації ризикує провалитися через неготовність відповідних органів

Великдень 2024: скільки коштують продукти до святкового столу

Якою буде вартість великоднього кошика середньої української родини у 2024 році

Національна гвардія України: служба з прицілом на "після перемоги"

Служба в Нацгвардії – найкращий варіант роботи для молоді після війни