RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У невизнаному "Придністров'ї" вночі хотіли підпалити військкомат та нафтобазу: деталі та фото

Російські окупанти й надалі намагаються підвищити рівень напруженості у Придністров'ї. "МВС" невизнаної території заявило, що вранці у п'ятницю, 13 травня, невідомий здійснив підпал, внаслідок чого спалахнула трава. Після цього ємності із запалювальною сумішшю кинули біля будівлі військкомату.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ та телеграм-канали.

Повідомляється, що о 4:15 ранку біля нафтобази одного з підприємств зупинилося авто, з якого вийшов невідомий чоловік, кинув запальну суміш у бік об'єкту та втік.

"Приблизно через півгодини в будівлю військкомату було кинуто дві пляшки із запалювальною сумішшю. Одна від удару відлетіла на тротуар, друга застрягла у ґратах вікна. Руйнів і постраждалих на обох об'єктах немає", - повідомляють на каналі SHOT.


Нагадаємо, Росія намагається розгойдати ситуацію на невизнаній території Молдови. Традиційно у всьому звинувачує Україну .На думку західних експертів, найближчим часом Росія може напасти на Молдову , спробувавши приєднати невизнану "Придністровську молдавську республіку" до Росії. Таким чином, Кремль спробує відкрити новий фронт проти України.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: