RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

"Вам Україна платить": у Мелітополі відмовили у грошах педагогам - зрадникам

У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області російські загарбники відмовились виплачувати зарплати вчителям-колаборантам, аргументуючи це тим, що їм виплати здійснює Україна.

Про це повідомили в Запорізькій ОДА.

"Мелітопольських вчителів-колаборантів, які відновили роботу дошкільних закладів перед травневими святами, чекало зарплатне розчарування", - написали в пресслужбі.

Російські окупанти замість повного окладу виплатили мелітопольським вчителям, які перейшли на сторону ворога та відновили роботу дошкільних закладів освіти, лише по 1300 гривень готівкою. На запитання, чому тільки ця мізерна сума, росіяни відповіли: "Вам же Україна платить". Парадоксально: окупанти скрізь вивішують російські триколори та скандують "Мелітополь - це Росія", але зарплату колаборантам, на їхню думку, повинна виплачувати Україна.

"Робіть висновки і ніколи не співпрацюйте з окупантами", - закликали в Запорізькій ОДА.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в тимчасово захопленому Мелітополі окупанти відкрили свій супермаркет та продають там товари, викрадені з українського "АТБ". Водночас ціни росіяни поставили значно вищі за ті, що на підконтрольній Україні частині Запорізької області.