RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Сонце і тепла вода: синоптик дала прогноз погоди в Україні на вихідні

Найближчими вихідними, 6-7 серпня, температура повітря в більшості регіонів України підніметься до +27-32 градусів. Виняток у неділю становитимуть західні області країни, де похолодає до +20-25 °С.

Про це синоптик Наталія Діденко повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, більшість жителів західної частини України будуть лише раді можливості перепочити від спекотної погоди.

Синоптик розповіла, що в суботу, 6 серпня, скрізь світитиме сонце (вночі - місяць та зірки), тобто переважатиме суха погода, хіба що на Запоріжжі та Дніпропетровщині вдень можливі локальні дощі.

У неділю, 7 серпня, короткочасні дощі з грозами пройдуть у західних областях і на півночі України, крім Сумщини. У східних, центральних областях та південній частині України опади у цей день не очікуються.

У Києві в суботу та неділю буде спека. Максимальна температура повітря сягне +30 °С. А у випадку особливо запеклого сонця – може бути й вище. У столиці очікується сонячна суха погода, в неділю в другій половині дня і до вечора буде дощ із грозою.

Синоптик радить: якщо хтось у вихідні хочеть вибратися на природу, краще це зробити завтра. Вода у річках ще тепла, сонячно, по-літньому спекотно.

А у неділю, якщо навіть вранці та вдень ще буде сухо, наближення атмосферного фронту та збільшення хмарності може вплинути на самопочуття, спровокувати мігрень, сонливість, загальну слабкість, додала Наталія Діденко.

Нагадаємо, народний синоптик Володимир Деркач передбачив погоду на другу та третю декади серпня. За його словами, температура недовго буде комфортною, а погода характеризуватиметься "гойдалками".