RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Велике українське місто закриють на в'їзд та виїзд у вихідні: що відбувається

Цими вихідними 6-7 серпня Миколаїв закриють на в'їзд та виїзд, але жителі з квитками на потяг зможуть виїхати з міста.

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на заяви місцевих чиновників.

Комендантська година триватиме з 23:00 5 серпня 2022 року до 05:00 8 серпня 2022 року.

Глава ОВА Віталій Кім під час відеозвернення попросив місцевих жителів поставитися до цього рішення з розумінням, спланувати вихідні та зробити покупки на ці два дні.


Зазначимо, місто закривається, але прогулянки з дітьми біля будинку дозволяються, як і вигул собак (важливо мати при собі документи). Однак Кім закликав все ж таки не виходити на вулицю без потреби. Крім того, він пояснив, що у разі екстрених випадків залучатиметься поліція для супроводу. У всіх інших випадках - пересування Миколаєвом у цей період суворо.

"Усі наші підприємства критичної інфраструктури та лікарні працюватимуть. Керівники цих закладів організують підвіз працівників, у разі потреби - раджу їм змінити графіки роботи, щоб, наприклад, якщо хтось живе поряд, міг вийти на роботу замість того, кому потрібно до неї їхати через все місто", - докладніше прояснив він.

"Наше місто буде закрито на в'їзд та виїзд, але якщо у вас заздалегідь були куплені квитки на поїзд з Одеси чи іншого міста, ви зможете виїхати", - написав мер міста Олександр Сенкевич у Telegram, додавши, що для виїзду потрібно на блокпості показати квиток та документ, що підтверджує особу.

Градоначальник також розповів про те, як працюватиме міський транспорт під час тривалої комендантської години. Він написав про те, що 6 та 7 серпня громадський транспорт не курсуватиме, але вже у трьом 8 серпня він працюватиме за звичайним графіком.

Нагадаємо, у ніч на 31 липня окупанти завдали масованого удару по Миколаєву, загинув Герой України та бізнесмен Олексій Вадатурський дружиною.