RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

Росія на Радбезі ООН звинуватила Україну в загибелі мирних мешканців: з‘явилася реакція Києва

Постійний представник країни-терористки РФ Небензя на Радбезі ООН заявив, що у смерті цивільних унаслідок масованого російського обстрілу винні Україна й Захід.

На це відреагував Сергій Кислиця, постійний представник України при ООН.

Так званий російський "дипломат" сказав, що в загибелі мирних українців винні не масовані ракетні ударі з боку Росії й цілеспрямовані атаки окупантів на цивільні об‘єкти, а системи ППО України.

Читайте також: Росія завдала масованого ракетного удару по Україні: всі подробиці, фото та відео

Ба більше, Небензя заявив, що його терористична держава бомбардує об‘єкти критичної інфраструктури, лишаючи мільйони українців без світла, води, зв’язку й опалення, нібито у відповідь на постачання західної зброї.

У зв‘язку з такими заявами російської сторони постпред України при ООН опублікував свою реакцію.

"Слухати посланця Путлера в Радбезі ООН, як і сьогодні, — один із найжахливіших моїх обов’язків. Навіть знаючи, що його місце в пеклі вічне, сьогоднішній (23.11.22 - ред.) терористичний напад Путлера на Україну не залишає мені дипломатичних варіантів. У пеклі буде "плач і скрегіт зубів", але не буде покаяння", - написав Сергій Кислиця.

Раніше постійний представник України в ООН Сергій Кислиця заявив, що Росія вбила деяких членів його родини, його близькі перебували у житловому будинку, який потрапив під російський ракетний удар 10 жовтня.