RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

На аеродромі Бердянська лунають сильні вибухи: карта та всі деталі

У четвер, 8 грудня, на авіабазі в Бердянську на півдні Запорізької області пролунала серія потужних вибухів. Три з них були великої сили, 15-ть - меншої.

Про це розповіла очільниця міської військової адміністрації Бердянська Вікторія Галіціна, передає Суспільне.

Читайте також: Окупанти почали відступати в Запорізькій області: подробиці та карта

Вона зазначила, що після вибухів почалася масштабна пожежа. На місце події були відправлені майже всі "швидкі" та пожежні машини міста.

Мелітопольський міський голова Іван Федоров зауважив, що вже другий день поспіль у Бердянську дуже гучно. Він розповів, посилаючись на повідомлення місцевих, що в російських окупантів "щось пішло не так" в районі аеропорту, де вони розмістили техніку та дрони.

"Бердянський аеропорт мріє про славу Чорнобаївки... Після невдалого куріння вчора, на територію терміново поїхали швидкі, а містяни ще годину слухали вибухи. А сьогодні голосну бавовну в районі аеропорту чуло все місто. Окупанти, що з обличчям? Бердянськ - це Україна!", - наголосив Федоров у Telegram.

Про вибухи у Бердянську також повідомляється у системі онлайн-карт Liveuamap.

Раніше "Апостроф" писав, що російські військові стягують безпрецедентну кількість важкого озброєння до Мелітополя, району та в цілому на Запорізьку лінію фронту.