RU  UA

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У Києві поліція прийшла в "гості" до чоловіка, який запустив салюти на Подолі: фото та відео

Поліція затримала 47-річного киянина, який незважаючи на заборону використання піротехніки запускав салюти на Подолі у новорічну ніч. Йому загрожує до п'яти років обмеження свободи.

Про це повідомляє поліція Києва.

Чоловік вирішив "повеселитися", запускаючи салюти близько опівночі. Про це кияни одразу повідомили у поліцію. Було встановлено, що феєрверки запускалися у житловому дворі на вулиці Костянтинівській.

На місці інциденту слідчі вилучили використану пускову установку, встановили передбачуваного підозрюваного та провели у його квартирі обшук. Правоохоронці виявили у квартирі любителя галасливих веселощів кришку від використаного феєрверку.


Читайте також: Росія вдарила по Києву та області у новорічну ніч: фото та всі подробиці

Киянина затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Розпочато кримінальне провадження за ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство.

Як повідомляв "Апостроф", у найбільших містах Європи та Азії вперше за останні два роки масштабно відсвяткували Новий 2023 рік,що пов'язано зі зняттям ковідних обмежень. Під час святкування деякі з цих міст показали свою солідарність із Україною, використовуючи синьо-жовті кольори та згадуючи українців у новорічних зверненнях глав країн.