RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У Росії "бавовна" на заводі, де робили "запчастини" для Кримського мосту: фото та відео

У Бєлгородській області РФ, де днями пролунали вибухи, знову неспокійно - у ніч на суботу, 4 лютого, у смт Борисівка на території промислового заводу та нафтобази спалахнула потужна пожежа. Місцева влада заявила, що займання сталося внаслідок влучення снарядів.

Про це у своєму Telegram-каналі написав губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков.

"Снаряди влучили на територію промислового заводу. За попередньою інформацією, постраждалих немає: людей встигли вивести на безпечну відстань. Сформовано оперативний штаб. Усі аварійні служби виїхали на місце", - написав він.

Місцеві жителі публікують фото та відео пожежі у соцмережах. Вони пишуть, що йдеться про пожежу на Борисівському заводі мостових металоконструкцій. На цьому заводі виготовляли конструкції для Кримського мосту.


Читайте також: У російському Бєлгороді вночі прогриміла серія потужних вибухів: відео

Також у мережах повідомляють про пожежу на сусідній нафтобазі, горить приблизно 3 з 9 цистерн. Полум'я на 50 метрів піднімається в небо, згасити його поки що не вдається.


Як повідомляв "Апостроф", 21 січня, у місті Ангарськ (Східний Сибір, РФ), спалахнули цистерни з паливом, які росіяни приготували для відправки своїм окупаційним військам в Україні.