RU  UA  EN

Понеділок, 1 липня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 липня

Всі новини

Volkswagen відкличе сотні тисяч авто - у чому причина

Німецький автомобільний виробник Volkswagen AG має намір відкликати 271 тисячу одиниць транспорту у Сполучених Штатах. Причиною стала можлива технічна несправність електропроводки.

Про це інформує агенція Reuters, посилаючись на повідомлення регулятора автомобільної безпеки США.

Йдеться про автомобілі виробника Atlas 2021-2024 років і Atlas Cross Sport 2020-2024 років випуску. Виявилося, що в цих моделях система може давати збій в електропроводці та впливати на подушки безпеки на передньому пасажирському сидінні.

Очікується, що Volkswagen повідомить усіх власників транспортних засобів до 16 серпня.

"Після того, як деталі будуть готові, дилери Volkswagen безкоштовно замінять килимок датчика PODS і джгут дротів на вдосконалені деталі", - повідомили в концерні.

Поки що регулятор рекомендував власникам транспорту уникати використання переднього пасажирського сидіння за можливості.

Atlas і Atlas Cross Sport є одними з найбільш продаваних автомобілів автовиробника в США.

Reuters зауважує, що проблема також торкнулася близько 36 тис. одиниць транспорту у Канаді.

Агенція нагадує, що на початку 2024 року у Volkswagen оголосили про відкликання близько 261 тис. авто у США через проблему з ущільненням струминного насоса в паливному баку.

Раніше "Апостроф" писав, що за даними Укравтопрому, українці під час покупки легкового авто надають перевагу бензиновим двигунам.