RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

"Альфа-Банк" проведе онлайн-трансляцію переходу в Україні на новий процесинг

Альфа-Банк Україна переходить з процесингу UPC на власний процесинг, в зв'язку з чим банк тимчасово призупинить обслуговування платіжних карток. Стежити за переходом на новий процесинг можна на офіційному сайті фінустанови,повідомляє прес-служба банку.

"22 серпня ми повністю «перезавантажимо» всю систему обслуговування платіжних карток. У зв'язку з цим будуть тимчасово недоступні операції за платіжними картками банку. Також будуть тимчасово відключені інтернет-банкінг My Alfa-Bank і мобільний додаток Alfa-Mobile Ukraine. До кінця дня 22 серпня ми повністю відновимо активність карток і всіх систем банку, але вже на новому швидкісному і надійному процесингу", – йдеться у повідомленні прес-служби Альфа-Банку Україна.

За переходом на новий процесинговий центр можна буде стежити в режимі реального часу. Для цього фахівці будуть вести онлайн-трансляцію на сайті банку, інформуючи про старт та хід робіт до їх успішного завершення.

Тимчасові обмеження в обслуговуванні також стосуються зарплатних, корпоративних та бізнес-карток для підприємців. Всі відділення Альфа-Банку Україна 22 серпня працюють в стандартному режимі, надаючи всі послуги, не пов'язані з використанням платіжних карток. За операціями з платіжними картками в відділенні можна отримати консультацію фахівця банку.

В установі зазначають, що запуск власного процесингового центру пришвидшить обслуговування і видачу платіжних карток, дозволить запустити технологію 3D Secure для підвищення безпеки карткових розрахунків.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес