RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

В Альфа-Банку повідомили про важливе кадрове рішення після злиття з Укрсоцбанком

Іван Світек прийняв рішення залишити Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк у жовтні 2019 року після завершення злиття двох банків.

Про це йдеться у офіційному повідомленні Альфа-Банку Україна.

Івана Світека на посаді генерального менеджера Альфа-Банку замінить Рафал Ющак, що раніше працював у ПУМБі.

Чех Іван Світек очолив команду Альфа-Банку Україна у лютому 2017 року, а за рік, у лютому 2018 року був призначений головою правління Укрсоцбанку.

Банк повідомляє, що під керівництвом Івана Світека Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк пройшли унікальну для українського ринку трансформацію, результатом якої стала прибуткова діяльність Альфа-Банку Україна, істотне скорочення NPL-портфеля і портфеля непрофільних активів, посилення позицій об'єднаного банку в роздрібному бізнесі та в роботі з малим і середнім бізнесом.

Івана Світека на посаді генерального менеджера Альфа-Банку змінить Рафал Ющак, повідомили у банку. Рафал Ющак з 2015 року займає посаду керуючого директора Альфа-Банку Білорусь, а з квітня 2019 року входить до складу наглядової ради Альфа-Банку Україна. Рафал Ющак має понад 22 років досвіду на керівних посадах у різних банківських установах. Раніше він працював у польському PKO Bank Polski та Першому Українському Міжнародному Банку.

Раніше в інтерв‘ю агентству "Інтерфакс-Україна" Іван Світек повідомляв, що юридичне злиття Альфа-Банку Україна та Укрсоцбанку відбудеться восени 2019 року.