RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

В "Укрлендфармінг" Бахматюка розповіли про нову техніку і особливості цьогорічної посівної

Навесні 2020 року група компаній "Укрлендфармінг", один з найбільших українських агрохолдингів бізнесмена Олега Бахматюка, інвестувала у власний парк сучасної сільгосптехніки.

Про це повідомляють "Українські новини".

Зараз причіпним обладнанням, в тому числі культиваторами і сівалками від світових виробників "Джон Дір", "Кинзе" і "Грейт Плейнз", оновлені мехзагону п'яти підприємств групи. Карантин не завадив це зробити: обладнання встигли закупити до початку карантину з перекриттям кордонів і іншими перешкодами.

"У комплексі робіт з елементами точного землеробства наявність просапних пневматичних сівалок, обладнаних системами точного висіву Precision Planting, є чи не найбільш критичним, - зазначив Віктор Спаський, заступник гендиректора з виробничих питань Укрлендфармінг. - Діючі в холдингу системи точного висіву дозволяють проводити посів просапних культур не тільки якісно, але і диференційовано - з різними нормами залежно від особливостей поля. Частину сівалок вдосконалено системою AgLeader, завдяки якій норма і якість посівів контролюється онлайн".

Нетипові погодні умови навесні після теплої зими внесли зміни в технології виробництва агрохолдингу. За словами Віктора Спаського, "щоб запобігти поширенню шкідників, заплановано додаткове внесення інсектицидів. До кінця травня на всіх площах холдингу, відведених під ярові культури, отримано сходи, проводяться планові роботи по догляду за культурами: внесені гербіциди на соняшник, завершується їх внесення на кукурудзу, на черзі боротьба за чистоту сої. Своєчасний моніторинг стану посівів дозволяє вносити необхідні речовини відповідно до фазами розвитку рослини. У компанії всі роботи по захисту посівів проводяться власної агротехнікою".

Укрлендфармінг є одним з найбільших українських агропромислових холдингів, який займається вирощуванням зернових і олійних культур, насіння, виробництвом яєць і яєчних продуктів (Avangardco IPL), тваринництвом, виробництвом м'яса і молока. До складу компанії входять 17 елеваторів, 11 агропромислових кластерів, 19 птахофабрик, 3 інкубатора, 10 фабрик з вирощування молодняку, 6 комбікормових заводів, 3 склади тривалого зберігання яєць, завод з переробки яєць "Імперово Фудз", сучасні птахокомплекси "Авіс" і "Чорнобаївське" загальною потужністю 3,5 млрд яєць на рік і поголів'ям в 10,5 млн курей-несучок. Власником холдингу є бізнесмен Олег Бахматюк.