RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

Юлія Тимошенко розповіла, як "Батьківщина" захистить малих підприємців і робочі місця в Україні

Влада своїми рішеннями позбавляє ФОПів можливості забезпечувати українців робочими місцями, однак партії "Батьківщині" вдалося розв’язати проблему малих підприємців та відтермінувати норми, які для них запровадила влада.

На цьому наголосила голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко під час брифінгу у Верховній Раді.

Вона зауважила, що їй вдалося добитися розгляду внесеного фракцією законопроєкту №3853-2, який захистить ФОПів та малих підприємців.

"Я була на площі біля Верховної Ради й чула прохання ФОПів до влади не руйнувати під час пандемії коронавірусу їхній бізнес, який ледве живе. Аби захистити ФОПів, я зібрала лідерів фракцій, керівництво ВР й добилася, щоб завтра-післязавтра був розглянутий закон, щоб для ФОПів запровадження так званого РРО касових апаратів було перенесено на півтора року – до 1 січня 2022. А до цього періоду взагалі зняти питання по суті терору проти малого бізнесу", – зазначила Юлія Тимошенко.

Також Голова партії зауважила, що "Батьківщині" вдалося розв’язати питання заборгованості перед шахтарями.

"Під стінами парламенту зібралися шахтарі з усієї країни, бо заборгованість по зарплаті шахтарям склала 1,4 млрд гривень, і зараз на нараді, яку за моєю ініціативою зібрали, ми визначилися, що завтра будуть проголосовані два законопроєкти №4119 та №4120, завдяки яким буде виділено 1,4 млрд гривень для закриття боргу перед шахтарями. І це ще один крок, який буде зроблений", – наголосила Юлія Тимошенко.

Також голова партії наголосила, що "Батьківщина" має план розв’язання проблеми так званих "євроблях" – схему розмитнення для власників, які мають не більше одного авто.

"На жаль, кожного дня більшість президента у парламенті намагається ухвалити закони, які руйнують ту чи іншу сферу життя, роблять життя людей важчим. Але всі сили, які є в нашої команди, ми будемо присвячувати тому, щоб людей захищати", – запевнила Юлія Тимошенко.