RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

На SHE Congress представлять нові концепції жіночого лідерства

новини компаній

Бізнесвумен, жінки-лідери та role model України від 3 грудня розкажуть про реалізацію потенціалу в бізнесі та особистому житті, поділяться досвідом, як в нових умовах рухатися впевненіше, відчувати і випереджати тренди.

Серед спікерів: генеральний̆ директор глобального договору ООН в Україні Тетяна Сахарук, директор зі стратегії та розвитку бізнесу мережі АЗС Glusco Дарина Бакай, засновниця платіжної платформи FONDY Валерія Вагоровський, засновниця і керуючий партнер TA Ventures Вікторія Тігіпко, генеральний̆ директор AB & D Group Юлія Осмоловська і ще 10 успішних жінок. Більше про спікерів і захід за посиланням.

Ключова тема SHE Congress 2020 року - природа жіночого лідерства та навички, якими повинна володіти жінка-лідер. Учасниці дізнаються:

Як лідерство в роботі відгукується в особистому житті і чому успіх ділиться на команду і сім'ю - від Head of PR and sustainable development компанії "Фармак" Олени Зубарєвої.

Як жінці побудувати репутацію - від ведучої "Сегодня" на каналі "Україна" Анни Панової.

Що утримує від переходу на новий рівень добробуту, жіночої енергії грошей - від артиста-ментора, засновниці Школи жіночої сили Ольги Горбачової.

У чому сила жінок у бізнесі і як її використовувати - від старшого національного лідера, б'юті-експерта "Mary Kay Україна" Олени Танасевич.

Чому змінюються критерії краси, а усвідомленість стає новим трендом - від засновника бренду косметики "Чиста врода" Ольги Титової.

Формати участі: бізнес / медіа бюро еkonomika+ і онлайн-медіа Womo запустили формат участі FREE, всі бажаючі зможуть отримати безкоштовний доступ до виступів спікерів за попередньою реєстрацією. Обмежена кількість учасниць зможуть перейняти досвід жінок-лідерів в Fairmont Grand Hotel, поспілкуватися зі спікерами під час нетворкінг-ланчу, отримати подарунки від партнерів та додаткові можливості для розвитку. Дізнатися подробиці і зареєструватися як учасник SHE Congress можна на сайті, за телефоном 067 223 01 79, або поштою [email protected]

Ekonomika+ - бізнес / медіа бюро, в яке входять найбільші видання: лідер ділового контенту Delo.ua, онлайн-медіа про PR і маркетингу MMR.ua, дайджест ділової жінки Womo.ua і журнал "ТОП-100. Рейтинги найбільших". Компанія щорічно проводить близько 20 бізнес-заходів, серед яких: Get Business Festival: великий фестиваль для малого і середнього бізнесу; PR-марафон: огляд трендів в PR-галузі; Zavtra: конференція унікальних тінейджерів; HR-марафон: обмін кейсами між HR-фахівцями за межею стандартних компетенцій; She Congress: досвід ділових жінок; Business Wisdom Summit: стратегії і досвід змін від лідерів великого бізнесу.

Womo - перший і єдиний дайджест ділової жінки, що говорить з прогресивними жінками на близькі їм теми і зрозумілою мовою про жіночій підхід в бізнесі, психологію жінок-лідерів і побудову кар'єри, про тренди в менеджменті та управлінні, технологіях, які змінюють світ.