RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

У NAUDI заявили про замовну кампанію проти підприємств оборонки

У Національній асоціації підприємств оборонної промисловості України заявляють про замовну медіа-кампанію, назвавши її "розповсюдженням неправдивої інформації та тиском на заставодавців у справі Сергія Пашинського".

Так, у заяві Асоціації у Facebook зазначається, що підприємства-учасники NAUDI не мають "мільйонів гривень заборгованості перед МОУ". Навпаки – силові відомства заборгували підприємствам сотні мільйонів гривень за поставлену продукцію.

Крім того, кошти, внесені в якості застави за керівника NAUDI, вони називають власними обіговими коштами підприємств, при сплаті застави пройшли фінансовий моніторинг банківських установ та Державної казначейської служби.

Деякі видання розкрили інформацію щодо переліку заставодавців. У NAUDI розцінюють цей крок як тиск та залякування керівників авторитетних підприємств галузі.

"NAUDI наголошує: в умовах повномасштабної війни досвідчені та професійні менеджери ОПК, такі як Сергій Пашинський, не мають бути обмежені у діяльності, а кошти підприємств-виробників мають йти на збільшення виробництва та нові розробки", - йдеться у заяві.