RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

В магазинах з'явилися новинки від Samsung - Galaxy А55 і А35, діють спецпропозиції

новини компаній

Вже традиційно щороку навесні компанія Samsung розпочинає продажі оновленої А-серії середньобюджетних смартфонів Galaxy. 2024 не став винятком, і вже зараз в українських магазинах електроніки можна придбати новинки південнокорейського бренда. Цьогоріч ними стали Galaxy А55 та Galaxy А35. Але найголовніше — на старті продажів нових смартфонів Samsung також традиційно пропонує додаткові подарунки. Цього разу покупці будь-якої з нових моделей смартфонів отримують у подарунок фітнес-трекер Galaxy Fit 3, офіційна вартість якого складає 2299 грн.

Також при купівлі попередніх моделей смартфонів Samsung можна додатково заощадити, застосувавши, наприклад промокоди Комфі. Аналогічним чином можна використати промокод Фокстрот з codes.com.ua, щоб придбати товари Samsung та інших брендів дешевше. Іноді економія досягає 80%.

Експерти інформаційного сервісу зі знижками та промокодами Codes радять покупцям обирати, що для них вигідніше: додатковий подарунок, знижка за промокодом чи, наприклад, участь в акції. Адже такі спецпропозиції зазвичай не "комбінуються" між собою.

Також в Codes нагадали, що у більшості офіційних ритейлерів Samsung в Україні діє програма Trade-In, яка дає змогу обміняти старий гаджет на новий з невеликою доплатою (в залежності від оціночної вартості старого гаджета). До обміну у більшості випадків приймаються смартфони, смарт-годинники, ноутбуки, планшети та деяка інша техніка. З переліком товарів для обміну можна ознайомитися на сайтах магазинів у розділі Trade-In, або ж безпосередньо у точці продажів, де вам зможуть назвати точну ціну старого гаджета для обміну.

Стосовно новинок А55 і А35, вони стали логічним продовженням своїх попередників — А54 і А34. Дещо оновився дизайн та покращилися технічні характеристики, хоча якихось кардинальних змін в них немає. Власне, серйозно не змінилася навіть флагманська лінійка смартфонів Galaxy S24, якщо порівнювати з минулорічним флагманом S23. А от модель S24 Ultra справді отримала чимало вагомих оновлень — істотно покращився екран, камера та деякі технічні характеристики. Та все ж найбільш очевидним оновленням Ultra-версії став титановий корпус, який, щоправда, викликав дещо неоднозначні відгуки серед покупців. З очевидних причин бюджетні моделі А55 і А35 не отримали титанового корпусу, адже це суттєво б вплинуло на вартість. Наразі офіційна ціна А55 стартує від 18 999, А35 — від 14 999 грн (в залежності від об'єму памʼяті).

Codes — це інформаційний сервіс, який пропонує безкоштовні промокоди та купони для багатьох відомих брендів.