RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

В агрохолдингу АСТ прокоментували деталі інформаційної атаки на підприємство і готують позов

Агрохолдинг АСТ повідомляє, що в липні на підприємство було здійснено інформаційну атаку – на деяких ресурсах розміщено недостовірну інформацію, що принижує ділову репутацію групи компаній. Агрохолдинг АСТ заявив, що плануєдовестив суді неправдивість звинувачень, а кошти, отримані внаслідок – передати на потреби Збройних Сил України.

В групі компаній розповідають, що з 17 по 31 липня на деяких інтернет-ресурсах та телеграм-каналах було розміщено публікації, які зводяться до тверджень, що Агрохолдинг та його засновники співпрацювали та досі можуть бути залучені до співпраці з проросійським політиком, засновником партії ОПЗЖ Віктором Медведчуком.

"Всі ці твердження є недостовірними, не грунтуються на жодному доказі, їх розміщено виключно з метою дискредитації Агрохолдингу. Розцінюємо такі публікації як атаку на бізнес, який в умовах війни забезпечує сплату податків та збереження робочих місць, надає допомогу ЗСУ", - зазначили в АСТ.

Як стверджують в агрохолдингу, ресурси, які поширили інформацію не дотримались балансу думок – тобто не публікували позицію агрохолдингу; не вказали свої джерела; уникають контактів з холдингом і його представниками та не дають можливості розмістити їх позицію. Наразі надіслані прес-службою агрохолдингу листи з вимогою публікації спростування та публікації відповіді Агрохолдингу залишаються без реагування.

"Агрохолдинг АСТ іде правовим шляхом, наша юридична служба в судовому порядку спростує вказану інформацію, а грошові кошти, отримані в якості компенсації, перерахує на користь ЗСУ. Агрохолдинг АСТ – прозора компанія, нам нічого приховувати, ми готові надати повну та достовірну інформацію як ЗМІ так і громадськості", - зазначили представники холдингу.