RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Світовий скандал зі смартфонами: винуватець придумав, як відкупитися

Компанія Samsung запропонувала власникам вибухають смартфонів Galaxy Note 7 100 доларів у разі, якщо вони обміняють свій гаджет на інший смартфон виробника.

Про це пише mashable.com.

Компанія вирішила відкликати всі пристрою Galaxy Note 7 і просить клієнтів повернути свої гаджети за місцем придбання. У свою чергу власникам запропонували відшкодування у розмірі 100 доларів у разі, якщо вони вирішать придбати новий смартфон Samsung. Тим, хто вирішить купити телефон іншої марки, пропонують компенсувати лише 25 доларів.

Відзначимо, що дана пропозиція набуває чинності сьогодні, 13 жовтня, і діє тільки для клієнтів із США. Власники небезпечних смартфонів з інших країн будуть мати інші програми компенсацій.

Нагадаємо, скандал навколо смартфонів Galaxy Note 7 виник після того, як гаджети стали вибухати. "Апостроф" писав, що в інтернеті з'явилося відео, як у Південній Кореї в одному з ресторанів швидкого харчування загорівся смартфон. Компанія Samsung закликала своїх торгових партнерів припинити продажі смартфона Galaxy Note 7, поки триває розслідування причин загоряння пристрою при зарядці. Пізніше компанія повністю припинила виробництво телефонів цієї моделі.