RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

На телеринку очікується кадрова сенсація року

новини компаній

З моменту своєї появи на медіаринку країни в грудні минулого року телеканал "Україна 24" зумів залучити в свою команду безліч відомих українцям осіб.

Про це розповів член наглядової ради "Медіа Групи Україна" Дмитро Белянський.

"Україна 24" зміг зробити унікальну пропозицію - запросити кращих професіоналів займатися тим, що їм цікаво, без будь-яких обмежень. Так, до нашої команди приєднався Євген Кисельов, що веде по неділях о 22:00 щотижневу підсумкову аналітичну програму "Реальна політика". Тигран Мартиросян з великим суботнім інтерв'ю о 21:00 і підсумковою програмою про місцеві вибори "Україна обирає" о 21:00 по неділях. Василь Голованов з програмою "Час Голованова" о 21:00 по буднях. Віолетта Логунова з головним щоденним випуском новин "Україна сьогодні" о 20:00 по буднях. І багато інших", - говорить Белянський.

Додатково до цього після запуску проекту вдалося повернути колишніх працівників ТРК "Україна", які пішли на інші канали - Влада Грузинського, Юлію Галушку, Талу Калатай і Дарину Огір. Також в новому сезоні до команди "Україна 24" приєднується і Наташа Влащенко.

Однак в осінньому сезоні на глядачів здивують ще сильніше.

"Я відповідально скажу вам, що головна кадрова сенсація на ринку, пов'язана з нашими надбаннями в команду "Україна 24", ще попереду. Вона гарантовано відбудеться в цьому році", - заінтригував Белянський.