RU  UA

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Вісім сіл залишаться без продуктів: підприємець привела наочний приклад, чим загрожує "сюрприз" від Ради

Верховна Рада не прийняла законопроект №4313-д про відстрочку на рік обов'язкових касових апаратів для ФОП. Це може призвести до масового закриття магазинів в селах.

Про це в ефірі Апостроф Live на Апостроф TV розповіла приватна підприємниця з міста Путивль Сумської області Маргарита Єлькіна.

У неї магазин в одному з сіл та обов'язкове ведення касових апаратів може привести до його закриття.

"Якщо я закрию магазин, роботу втратить мій продавець, звичайно. Моя торгова точка знаходиться в селі, тому село залишиться без магазину. Навколо сім сіл взагалі не мають магазинів, вони закрилися вже", - говорить підприємець.

Люди в селах можуть просто залишитися без можливості купити продукти, за якими, в разі закриття магазинів, доведеться їхати часом за десятки кілометрів.

"Я беру свій приклад. У мене 25 км від районного центру. Люди почули про це, що будуть касові апарати, що, можливо, закриється магазин. Люди благають не закривати, тому що вони взагалі залишаться без інфраструктури", - констатувала Маргарита Єлькіна.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Зеленський, прислухайся до нас, тому що Верховна Рада знищує малий бізнес - підприємець із Сумщини.