RU  UA

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Банки

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Альфа-Банк Україна запустив міжнародні грошові перекази в Alfa-Mobile

24 квітня відбулося оновлення мобільного банку Alfa-Mobile Ukraine, тепер користувачі можуть здійснювати міжнародні грошові перекази з картки на картку в смартфоні, не виходячи з дому.

Про це повідомляє прес-служба банку.

Новий сервіс доданий у розділ "Перекази", а також доступний у швидкому меню на головному екрані за кнопкою "Переказати гроші на картку".

Завдяки сервісу клієнти можуть швидко отримувати грошові перекази з банків 50 країн Європи і СНД, серед яких Польща, Португалія, Іспанія, Греція, Угорщина, Чехія та інші, а також переводити кошти зі своєї картки на карти іноземних банків в 97 країнах світу.

Міжнародний переказ фактично не відрізняється від звичайного переказу з карти на карту з тією лише різницею, що, крім номера карти іноземного банку, необхідно ввести додаткову інформацію про одержувача або відправника в іншій країні - ПІБ і адресу. Сервіс знаходиться в розділі "Перекази" - "Міжнародні перекази" - "Переказ з картки на картку".

Міжнародні перекази за кордон здійснюються в трьох валютах: гривня, євро, долар. Якщо у клієнта Альфа-Банку немає валютної карти, він може скористатися опцією fast card і відкрити її в мобільному банку. Тарифи на переказ за кордон складають 2% від суми переказу (min 50 грн / 2 € / 2 $). Для поповнення карти Альфа-Банку з-за кордону тариф складе 2% від суми переказу (min 2 €), і незважаючи на те, що операція буде здійснена в євро, переказ успішно зарахується на карту в будь-якій валюті рахунку.

Крім функції міжнародних переказів, в новому релізі Alfa-Mobile Ukraine додана можливість керування пролонгацією за депозитами, доступними до оформлення в додатку, - "Мобільний" і "Прибутковий". Тепер клієнт сам підключає або виключає варіант автоматичної пролонгації депозиту протягом терміну дії вкладу.

Тримачі дебетових карт отримали новий розділ "Тарифи і умови", який містить інформацію про поточний статус виконання умов щомісячного обслуговування (сума покупок, кількість покупок, залишок коштів) і діючі ліміти на зняття готівки в банкоматі. Також в розділі можна скачати PDF-файл з умовами обслуговування по карті.

Альфа-Банк Україна - великий український банк з міжнародним капіталом, входить в приватну інвестиційну холдингову компанію ABH Holdings S.A. з головним офісом в Люксембурзі. Відповідно до класифікації НБУ, Альфа-Банк Україна входить до групи банків іноземних банківських груп, є системно важливим банком і знаходиться в топ-10 фінансових установ країни за обсягом активів. Банк займає провідні позиції у всіх ключових сегментах банківського ринку і є одним з найбільш стійких і надійних банків України.