RU  UA

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Банки

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

14 травня

13 травня

Всі новини

МТБ БАНК отримав нагороду від "Вибір Країни" за протидію пандемії коронавірусу

Рейтингове агентство "Вибір Країни" вручило спеціальну нагороду ПАТ "МТБ БАНК" "Найкраща відповідь на COVID-19". Організатори вручають цю нагороду соціально відповідальному бізнесу, який знайшов час і можливість відгукнутися на пандемію коронавірусу та підтримав вітчизняну медицину й лікарів.

Про це повідомляється на сторінці МТБ БАНКу в Facebook.

Експерт комісії "Вибір країни" Роман Висоцький вручає премію "Найкраща відповідь на COVID-19" голові правління МТБ БАНКу Юрію Кралову

"Ми не можемо бути байдужими, коли такого роду речі відбуваються в нашому суспільстві. Тому для мене особисто це не подяка, а позиція must have бути небайдужим до всього того, що відбувається. І я дуже радий, що все суспільство так швидко відреагувало! У цей важкий період ми все показали, що стоїмо пліч-о-пліч!", - заявив глава правління МТБ БАНКу Юрій Кралов.

Юрій Кралов також зазначив, що головне завдання було зберегти життя медиків, тому банк спрямував кошти на забезпечення їх захисту. "В першу чергу ми мали забезпечити лікарів спеціальними захисними костюмами, в яких вони так потребують. Адже від здоров'я медиків залежить хід лікування і мінімізація відсотка летальності пацієнтів", - сказав глава правління МТБ БАНКу Юрій Кралов.

У минулому році МТБ БАНК перерахував на покупку захисних костюмів 500 000 гривень. Крім цього банк направив 640 тисяч грн. на придбання моніторів пацієнта Spacelabs С50 і ще півмільйона грн. - на обладнання для дослідження біоматеріалів на виявлення коронавирусу.

Варто відзначити, що економічні експерти називають МТБ БАНК одним з таких банків, що найдинамічніше розвиваються в країни. Наприклад минулий рік він закінчив із прибутком в 101 млн грн., показавши зростання в 63%. Аналітики пов'язують такий стрімкий розвиток банку зі зміною топ менеджменту, коли кілька років тому на посаду голови правління установи прийшов Юрій Кралов, а головою наглядової ради МТБ БАНКу став Ігор Згуров.

На посаду голови правління МТБ БАНКу прийшов Юрій Кралов, а головою наглядової ради став Ігор Згуров.

Нагадаємо, декілька тижнів тому МТБ БАНК виграв суд у Національного банку України, у всіх трьох інстанціях довівши, що регулятор безпідставно наклав штраф 4,35 млн грн. і що МТБ БАНК не мав ніякого відношення до відмивання доходів, отриманих злочинним шляхом, і фінансуванню тероризму, які йому інкримінували.

19 квітня 2019 Національний банк України за результатами перевірок застосував до п'яти банків заходи впливу: ПАТ "Банк "ВОСТОК", АТ "АЛЬПАРІ Банк", ПАТ "МТБ БАНК", "РВС Банк", ВАТ "Розрахунковий центр з обслуговування договорів на фінансових ринках".