RU  UA

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Банки

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Гроші списали, а готівку не видали: клієнти ПриватБанку скаржаться на роботу банкоматів

ПриватБанк, який зараз серйозно втрачає прибуток, знову став об'єктом критики клієнтів - банкомати масово списують гроші з карток, а готівки не видають.

Про це пишуть клієнти у відгуках про ПриватБанку на сайті "Мінфін".

Українці звинувачують банк у крадіжці грошей. Так, в кінці липня в Чернігові жінка намагалася зняти в банкоматі 9 тисяч гривень. Банкомат не видав готівку і віддав карту. Згодом жінка виявила, що з рахунку гроші списали. Гроші їй були потрібні терміново, на оплату лікування.

Схожа ситуація сталася в Харкові при спробі клієнта зняти 20 тисяч гривень в банкоматі ПриватБанку.

"На момент видачі готівки банкомат видав помилку, що неможливо зробити видачу потрібної суми і що списання коштів з рахунку проведено не буде, проте сума була списана з рахунку. Людина знімав після нас успішно зняв 100 грн", - пише клієнт ПриватБанку.

Ще одна жінка розповіла, що 30 липня отримала СМС про списання коштів в сумі 2.22 USD. Оператор гарячої лінії повідомила їй, що у них розбалансування і підтвердила списання грошей, додавши, що це масова проблема. Однак грошей клієнтці не повернули.

"А оператор мені повідомила, що 2 долари сума не велика приблизно близько 50 грн і нічого страшного. Банк повертає кошти понад 150 грн. І взагалі СМС нібито прийшла помилково і гроші не списувалися. Зараз 50 грн, через тиждень 100 і набереться пристойна сума" , - обурюється жінка.

Як розповідав "Апостроф", раніше ПриватБанк масово блокував карти своїх клієнтів і залишав їх без грошей. Найчастіше це відбувалося після спроби обміняти криптовалюту.

Також повідомлялося, що українці втрачали тисячі гривень з карт ПриватБанку. Гроші знімали нібито за розваги: рівними сумами і без будь-яких SMS з підтвердженням операцій.