RU  UA

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Фiнанси

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У Freedom Holding Corp. заявили про придбання американської брокерської компанії Prime Executions Inc. - деталі про угоду

Агентство з регулювання діяльності фінансових інститутів США (FINRA) надало Freedom Holding Corp. доступ до американського внутрішнього біржового ринку через купівлю Prime Executions. Це брокерсько-дилерська компанія, floor-брокер NYSE, член NASDAQ, FINRA і SIPC (страхує активи клієнтів), закрити операцію планують протягом 30 календарних днів.

Про це пишуть "Українські новини".

Для Freedom Finance це квиток на внутрішній ринок США, покупка Prime Executions розширює присутність холдингу в світі.

"Дана угода - важлива подія для Freedom Holding Corp., оскільки вона дає нам можливість бути присутніми на ринках США і, відповідно, гарантує нашим клієнтам рентабельне і своєчасне здійснення ринкових угод. Для нас це також є вагомим визнанням з боку американського регулятора, що відповідає за нагляд, який дозволив нам працювати з клієнтами внутрішнього ринку США. Ми очікуємо, що покупка Prime Executions Inc. дозволить нам продовжити розширення нашого бізнесу, надаючи учасникам ринку США та Євразії кращі міжринкові фінансові можливості", - прокоментував генеральний директор Freedom Holding Corp. Тимур Турлов.

Холдинг придбав акції Prime Executions Inc., що знаходяться в обігу, у Ендрю Сільвермана і Деніела Тенді, які продовжать роботу в якості членів Ради Директорів компанії. На посаду президента і головного виконавчого директора компанії Prime Executions Inc. призначений Роберт Вотзяк, який має 30-річний досвід консультування на ринках капіталу і адміністративного керівництва, включаючи роботу на керівних посадах на NYSE.

Також недавно Freedom Holding Corp. був включений в індекси MSCI U.S. Small Cap 1750 і MSCI U.S. Investable Market 2500. Попадання до списків відомого фондового індексу свідчить про визнання і міжнародну довіру до компанії.

FINRA (Financial Industry Regulatory Authority) - одна з найбільших, незалежних регулюючих організацій в США. Контролює роботу більш ніж 624 тис брокерів.

Prime Executions Inc. - брокерсько-дилерська компанія, зареєстрована Комісією з цінних паперів і бірж США.

Freedom Holding Corp. - холдинг, що має представництва в 7 країнах світу. Надає клієнтам консультації з питань інвестицій, послуги торгівлі цінними паперами, інвестиційно-банківські та андеррайтингові послуги через дочірні компанії "Freedom Finance". Акції холдингу пройшли лістинг на фондовій біржі NASDAQ (FRHC). Має представництво в Україні - "Фрідом Фінанс Україна".