RU  UA

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Промисловість

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

В Україні можуть почати виробництво автомобілів-трансформерів: подробиці і фото

На Запорізькому автомобілебудівному заводі планують почати випуск автомобілів-трансформерів, які можна використовувати для мобільних центрів надання адміністративних послуг виїзних консультацій лікарів.

Про це повідомили в прес-службі Запорізької ОДА.

Як сказано в повідомленні, чиновники облдержадміністрації відвідали АвтоЗАЗ і оглянули виробничі потужності підприємства, обговоривши подальші плани розвитку виробництва. Зокрема, мова йшла про випуск автомобілів-трансформерів, які можна використовувати для мобільних центрів надання адміністративних послуг виїзних консультацій лікарів.

"Вони стануть в нагоді для знову об'єднаних територіальних громад і полегшать життя в глибинці", - підкреслили в ОДА.

Запорізькі чиновники відзначили, що останнім часом автозавод переживав кризу, але, незважаючи на це, інвестував значні кошти в модернізацію.

"Було налагоджено великовузлове складання автомобілів RENAULT Arkana і моделей Lada Largus, Vesta седан, Vesta SW Cross і кросовер Lada XRAY, а також виробництво шкільних автобусів", - перерахували досягнення автомобілебудівників в Запорізькій ОДА.

Інтерес державних службовців до цього підприємства пояснюється тим, що зростання виробництва на АвтоЗАЗ призведе до збільшення надходжень до бюджету і створення нових робочих місць.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на Запорізькому автомобільному заводі заявили про плани випускати дві моделі Kia - седан Kia Rio і хетчбек підвищеної прохідності Rio X.