RU  UA

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

На фронті - з 2014 року: фото та відео прощання у Києві з розвідником Антоном Сидоровим

22 лютого у столиці прощаються з українським військовим Антоном Сидоровим, який загинув 19 лютого на Донбасі внаслідок обстрілу із забороненої артилерійської зброї. Капітан віддав військовій службі понад 17 років.

Про це повідомляє "Суспільне".

Спочатку служба проходила у Свято-Троїцькому Соборі. Після служби церемонія прощання відбулася на території Міністерства оборони України. Окрім рідних та друзів загиблого на церемонії були присутні бойові побратими, представники керівництва Міністерства оборони та Генштабу ЗСУ.

Капітан Антон Сидоров народився у Києві 1987 року. У ЗСУ прийшов у 2005 році, у 2011 році закінчив Національну академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. З перших днів війни на Донбасі захищав Україну від ворога. У військового залишилися дружина та три дочки. Двом – 11 та 7 років, а молодша народилася менш як півроку тому.

Нагадаємо, 19 лютого, в результаті обстрілів з боку російських окупаційних військ загинули два українські військовослужбовці, ще четверо - отримали поранення. Ворог використовував артилерію, міномети та кулемети різних калібрів, гранатомети, у тому числі протитанкові, а також - протитанкові ракетні комплекси, стрілецьку зброю.