RU  UA

Пʼятниця, 28 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 червня

Всі новини

Напад на колишнього військового в Києві: зловмиснику повідомили про підозру

Підлітку, який напав на колишнього військового у Києві, повідомили про підозру. Юнак виявився студентом військового коледжу.

Про це повідомляє Київська міськпрокуратура.

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Дарницької окружної прокуратури 17-річному киянину повідомлено про підозру у вчиненні хуліганства, тобто грубого порушення громадського порядку, що супроводжується особливою зухвалістю (ч.1 ст. 296 КК України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або пробаційним наглядом на строк до п’яти років, або обмеженням волі на той самий строк.

Досудовим розслідуванням встановлено, що ввечері 21 червня близько опівночі хлопець вчинив хуліганство щодо колишнього військовослужбовця, який повертався додому з прогулянки з собакою.

"На вулиці Тростянецькій до чоловіка підійшов підозрюваний разом з двома друзями, провокуючи конфлікт. Згодом хлопець завдав потерпілому близько 10 ударів по обличчю, після чого чоловік впав", – кажуть у прокуратурі.

Як з'ясувалось, 17-річний киянин є студентом коледжу з посиленою військовою та фізичної підготовкою.

Як повідомлялось, у Києві підліток побив ветерана війни. Кривдник "пред'явив" чоловіку претензії через його зачіску, поліція вже відкрила справу.