RU  UA

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Інфраструктура

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Названо умову добудови Дарницького мосту в Києві до кінця 2021 року

Влада обіцяє до кінця року добудувати Дарницький міст у Києві - саме таке завдання поставлено перед "Укравтодором". Однак для того, щоб це втілити в життя, потрібні значні зусилля: гроші і політична воля для виконання обіцянки.

Про це йдеться в матеріалі "Апострофа".

Експерт з економічного аналізу та транспортної інфраструктури Ярослав Пилипчук не вірить у виконання термінів.

"З технічної точки зору – можливо, це й реально, але з огляду на бюрократію та політику – я особливого оптимізму не відчуваю. Думаю, що не встигнуть. Хоча ця історія для країни репутаційна, і треба її завершувати", - розповів Пилипчук в коментарі "Апострофу".

На думку експерта із транспортного моделювання Дмитра Беспалова, будівництво може завершитися до кінця року, якщо буде політична воля і домовленість із відповідними органами.

"Я такі приклади бачив на об`єктах великого будівництва. Та сама експертиза – вона може бути кілька місяців, а може бути кілька днів. Якщо "Укравтодор" зробив таку заяву, то вони скоріше за все це продумували. Навряд чи це голослівна заява. Якщо є інтерес до об’єкту, то й терміни його реалізації суттєво скорочуються. А для "Укравтодору" це, схоже, принципове питання", - додав Беспалов.

Детальніше про те, чи вдасться добудувати Дарницький міст, читайте в матеріалі "Апострофа": "Місія (не)здійсненна: коли добудують Дарницький міст".