RU  UA

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Інфраструктура

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

У Києві "втомився" відомий кінотеатр: відео

У Києві з кінотеатру "Київська Русь" впало облицювання на автомобіль, що стояв внизу.

Про це повідомляє "Київ оперативний" у Telegram-каналі.

"Люди, тут кінотеатр Київська Русь на очах розвалюється. Неприємно так прилетіло на припарковану Mazda і дуже пощастило власнику Mustang. Якщо серед читачів є автовласники, які паркуються в цьому ж місці - "біжіть, дурні"!" , - йдеться у повідомленні.

Підписники у коментарях зазначають, що це не дивно, оскільки навіть біля самої будівлі є таблички, які попереджають про це, а сам кінотеатр потребує ремонту.

"Там раніше висіла стрічка і були ящики щоб не паркувалися, щовесни та восени щось з кінотеатру відвалюється, тому що бетон руйнується постійно через відсутність середнього ремонту за 30 років. Та й ті хто паркується бачать шматки бетону та плитки, які відвалилися від кінотеатру, розкидані довкола і які ніхто не прибирає роками”, - пише один із коментаторів.

Кінотеатр “Київська Русь” – найбільший український комунальний кінотеатр. Він був збудований на місці кінотеатру “Комунар” та відкритий у 1982 році до відзначення 1500-річчя Києва.

В оформленні будівлі використані полірований мармур, граніт, кераміка, алюміній та інше. Перед головним входом – фонтан із басейном.

Раніше ми писали, що у Києві під ногами перехожих розвалюється міст.