RU  UA

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Драма під Києвом: сварка вагітної доньки і п'яною матері закінчилася смертю

У Київській області вагітна дочка посварилася з п'яною матір'ю, штовхнула її і пішла спати, а вранці закопала вже бездиханне тіло на задньому дворі.

Про це повідомляє поліція області.

Трагедія сталася ще 15 червня, однак розповіли подробиці загибелі 56-річної жительки Обухівщини лише сьогодні. Правоохоронцям повідомили, що в селі Велика Бугаївка зникла господиня однієї із садиб. Про зникнення сповістила її старша донька.

Під час слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили, що напередодні зникнення жінка разом із вагітною молодшою донькою відпочивала у сусідів та вживала спиртне. Коли родички повернулись додому, між ними виникла сварка під час якої 18-річна донька штовхнула матір і пішла спати.

Коли ж вранці дівчина прокинулась - знайшла матір мертвою. Злякавшись осуду, вона поховала матір на території домоволодіння, де правоохоронці і виявили тіло господині. Тіло було направлено на експертизу. З’ясувати причини смерті не вдалося. Слідів насильницької смерті на тілі загиблої не виявлено.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) КК України. Поліція проводить додаткові поглиблені експертизи.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що правоохоронці Києва та Львівської області затримали чоловіка, який перебував у розшуку 23 роки за вбивство.