RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Бив сокирою і тягнув в болото: під Києвом нелюд напав на багатодітну матір

Під Києвом чоловік бив сокирою, затягнув у болото та безжально добивав жінку, втім багатодітна мати дивом вціліла. Нападнику загрожує довічне ув'язнення.

Про це повідомляє начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

В селі Погреби, що знаходиться у Броварському районі, на 42-річну Оксану напав невідомий із сокирою. Велосипедист наніс жінці щонайменше 5 ударів обухом по голові, далі зніс її в чагарники, де продовжив знущатись і грабувати. Жінку врятували поява перехожих, нападник злякався і кинувся тікати. Всю ніч зловмисник ховався в лісі, а на ранок потайки виїхав на південь України. Правоохоронці затримали його вже в Одеській області.

"Ним (зловмисником - ред.) виявився 42-річний раніше судимий житель Балти, який після проходження курсу реабілітації працював у селі Погреби будівельником. У ніч скоєння злочину близько 21 години чоловік вистежив беззахисну жінку, дочекався слушної нагоди і скоїв напад", - повідомляє Нєбітов.

Мати чотирьох дітей із тяжкими травмами знаходиться у лікарні, а нападник - у СІЗО. За замах на вбивство з хуліганських мотивів затриманому загрожує довічне ув’язнення.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Києві 38-річного чоловіка заарештували за згвалтування рідної 14-річної дочки. Йому загрожує до 12 років у в'язниці.