RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

В Києві затримали журналіста: підозрюють в розбещенні неповнолітніх. Фото

У Києві затримали 39-річного чоловіка, якого поліція підозрюює у розбещенні неповнолітніх та зберіганні дитячої порнографії. За даними українських ЗМІ, йдеться про журналіста видання "Вєсті".

Про це йдеться в повідомленні поліції Києва на сторінці у Facebook, однак правоохоронці не називають імені підозрюваного. У свою чергу, видання "Українська правда" пише, що ним є журналіст "Вєстєй" Тарас Козуб - матеріали цього автора уже видалені з сайту видання.

Читайте також: Розбестив понад 140 дітей: у Львові "пастир" попався на педофілії

За даними слідства, жертвами педофіла стали двоє 15-річних хлопців, яким той платив за сексуальний зв’язок. Також поліцейські вилучили у зловмисника дитячу порнографію.

Поліцейські встановили, що чоловік неодноразово зв’язувався з неповнолітніми хлопцями по телефону та призначав їм зустрічі у власній квартирі, після чого вчиняв відносно дітей розпусні дії, а потім розраховувався за це грошима.

Також зловмисник зберігав фото- та відеоматеріали з дитячою порнографією, які завантажував з інтернету.

Слідчий відділ Оболонського управління поліції за погодженням з окружною прокуратурою повідомив чоловіку про підозру за трьома статтями Кримінального кодексу України:

  • ч. 2 ст. 155 – вчинення дій сексуального характеру з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку поєднані з наданням грошової чи іншої винагороди потерпілій особі;
  • ч. 1 , 3 ст. 156-1 – домагання дитини для сексуальних цілей;
  • ч. 1 ст. 301-1 – умисне одержання доступу до дитячої порнографії з використанням інформаційно-телекомунікаційних систем чи технологій або умисне її придбання, або умисне зберігання, ввезення в Україну, перевезення чи інше переміщення дитячої порнографії без мети збуту.

Оболонський районний суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 214 720 гривень.

Якщо суд визнає чоловіка винним, йому загрожує 8 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

При цьому слідчі також вважають, що фігурант може бути причетним ще до низки аналогічних злочинів.

Нагадаємо, у Києві в трамваї уродженець РФ чіплявся до малолітньої дитини, до поліції звернулася мати хлопчика.

  • Вас може зацікавити:

Запрошував до себе додому дітей: у Києві затримали 33-річного педофіла, фото

У Чернівцях ліквідували педофіла, який убив патрульну: фото

Ґвалтували вагітну жінку і 4-річну дівчинку: деталі про звірства росіян у Броварах