RU  UA

Вівторок, 18 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.40
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 червня

Всі новини

У Києві працівник банку виніс з нього 400 тисяч доларів: відео з камер спостереження

У столиці працівник банку виніс з установи 400 тисяч доларів – йому оголосили про підозру, чоловіку загрожує до дванадцяти років позбавлення волі.

Про це розповіли на Facebook-сторінці Поліції Києва.

Про інцидент у Солом'янському районі Києва стало відомо у п'ятницю, 14 червня, коли до правоохоронців звернулися охоронці фінансової установи. За їх словами, у банку виявили нестачу великої суми грошей. Коли поліція прибула на місце події, то з'ясувала, що до цього причетний 22-річний працівник банку.

Вони з'ясували, що під час чергової процедури обліку підозрюваний скористався нагодою, заховавши у свій рюкзак чотири пакунки з готівковою валютою, і пішов на обід. Того ж дня, під час перерахунку, інші працівники банку виявили нестачу в розмірі приблизно 16 мільйонів гривень.

Читайте також: На Одещині взяли на хабарі працівника ТЦК, який обіцяв "блатну" повістку за $4 тисячі. Фото

Слідчі затримали правопорушника згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Під процесуальним керівництвом Солом’янської окружної прокуратури чоловіку оголосили підозру за частиною 5 статті 191 Кримінального кодексу України – привласнення майна через зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах.

Вирішується питання про обрання фігуранту запобіжного заходу, йому загрожує до 12 років позбавлення волі. Слідство продовжується, поліція з'ясовує місцезнаходження викрадених коштів.

Раніше ми писали, що поліція затримала нападника на волонтерку в Києві.

  • Вас також може зацікавити:

"Це звіздєц": у Харкові місцеві мешканці влаштували сутичку зі співробітниками ТЦК. Відео

Нападником був колишній військовий-втікач: в ТЦК розповіли про побиття співробітника на Хрещатику

У Києві жінка посеред вулиці намагалась відбити у поліцейських ухилянта: відео затримання