RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Адвокат Савченко розповів про її жорсткий характер

Адвокат української льотчиці, народного депутата Надії Савченко Марк Фейгін розповів про те, в чому виражається жорсткість характеру його підзахисної і як вони сварилися під час ув'язнення Савченко у Росії.

Про це він розповів в інтерв'ю "Апострофу".

"Її жорсткий характер виражається в її прямолінійності, категоричності, різкості, але вона дуже добра людина. Вона - людина з принциповим ставленням до життя. Якщо вона чогось не хоче робити, то вона не буде цього робити, ні за яких умов", - каже Фейгін.

"Знаєте, Надя - складна людина, в цьому сенсі вона не те, щоб сильно довірлива, але вона бачила, що відбувалося на її очах. Вона бачила, як ми боремося за її порятунок. Її привезли на територію Росії в наручниках з Донбасу. Опинившись вперше в Росії, вона відразу потрапила у в'язницю. Першими росіянами, яких вона побачила в Росії, були адвокати. Тому поступово, не відразу, вона почала довіряти нам і покладатися на нас у багатьох питаннях, не тільки в правових. Я вважаю, що Надя знайшла спосіб утвердитися у своєму ставленні до нас. Може, це випадковість, може, так співпало. Ми змогли ці два роки прожити добре, хоча іноді сильно сварилися. Просто сварки ще не означають погане ставлення один до одного", - розповідає адвокат.

Більше читайте у матеріалі "Апострофу": Марк Фейгін: багато в чому це я втягнув Надію Савченко в політику.