RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У нардепа Кужель стався новий інцидент з мінералкою: опубліковано відео

Народний депутат Олександра Кужель ("Батьківщина"), яку в минулому році вдарив пляшкою мінералки по голові нардеп Андрій Тетерук ("Народний фронт"), в ефірі ток-шоу облила мінералкою народного депутата від Радикальної партії Ігоря Мосійчука.

Відео з цим інцидентом опубліковано на YouTube.

Пiд час ток-шоу, де обговорювався бюджет на 2017 рік, Кужель після невеликої словесної перепалки з Мосийчуком облила його мінералкою.

"Пристрасті на Шустері. Кужель і мінералка, продовження", — пише журналіст Денис Казанський на своїй сторінці в Facebook, викладаючи відео.

"Кужель після Тетерука явно небайдужа до мінералці", — коментує інцидент блогер Назар Приходько на своїй сторінці в Facebook.

"Бабуся Яника наривається на скандал. А то все про Надю та про Надю, а про неї забули", "Феєрично", "Цирк на дротi", "21 століття. Народні депутати. Ну, спасибі, що зі списами на ефіри поки не ходять, щоб вибирати ватажка племені", "Скотський двір", "Не настільки ефектно вийшло, як у Авакова. Але передачу Мосійчуку передала, наступний склянку з мінералкою він у когось запустить", "Mineralka Challenge", "Ржачный момент був, коли Гончаренко заспівав "Олександра, Олександра..." А взагалі, Кужель вибухова тітка", — коментують інцидент у Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", бійка між Кужель і Тетеруком сталася в листопаді минулого року в кабiнетi голови Верховної Ради.