RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

​М'яка сила: на Заході озвучили пораду Україні по боротьбі з російською агресією

На Заході існує помилкова думка про те, що Україна є безнадійною країною.

Про це розповів асоційований науковий співробітник Королівського інституту міжнародних відносин Chatham House Джеймс Шерр в інтерв'ю Лізі.

За його словами, "Україна досі не навчилася мистецтву пояснення, подання своєї значимості ключовим західним партнерам". Шерр зазначив, що мають бути фундаментальні зміни в Україні в її розумінні інформаційної сфери і як в ній працювати. Таким чином Україна може посилити підтримку з боку Заходу для боротьби проти РФ.

"Громадська думка на Заході до сьогоднішнього дня хибно переконана, що Україна - це безнадійна країна. Україна поки не здатна протистояти цій міфології ефективно", - стверджує експерт.

Він підкреслив, що представники України не говорять з необхідною ясністю і точністю, щоб зробити це, однак це повинно бути топ-пріоритетом.

"Багато людей, які знають як це робити, зараз знаходяться поза урядом - це представники НУО, журналісти, експерти. Вони повинні бути в уряді, МЗС, РНБО та відповідних міністерствах", - каже Шерр, уточнюючи, що їх попередники повинні піти у відставку.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Шерр розповів, як Україні працювати з Трампом.