RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Доки пенсійна реформа не пройде обговорення її не можна ставити на голосування – "Наш край"

Партія «Наш край» вимагає не виносити на голосування пенсійну реформу, доки її основні положення не пройдуть обговорення та не будуть схвалені суспільством.

Про це заявив співголова партії Юрій Гранатуров.

Політик наголосив, що голосувати за “сиру” пенсійну реформу не можна.

«Наш край» вимагає не виносити на голосування пенсійну реформу, доки її основні положення не пройдуть обговорення та не будуть схвалені суспільством”, – зазначив співголова партії.

Він нагадав, що за відсутності слушних аргументів, урядовці вдалися до флешмобу #ПенсіїНеГречка!

“Судячи з усього, флешмоби на підтримку «нашвидкуруч» підготовлених урядових ініціатив стають вже традицією. Не маючи достатніх аргументів, цим флешмобом уряд намагається прискорити ухвалення пенсійної реформи”, – повідомив Юрій Гранатуров.

Разом з тим, співголова партії “Наш край” переконаний, що влада має негайно виконати чинне пенсійне законодавство, а вже потім братись за реформи.

“Вчергове ми чуємо про майбутнє осучаснення пенсій, яке подається як досягнення пенсійної реформи. Вкотре нагадуємо: осучаснення пенсій – це норма чинного пенсійного законодавства, яку уряд не виконує”, – підсумував Юрій Гранатуров.

Як відомо, 22 червня уряд вніс на розгляд парламенту низку законопроектів щодо пенсійної реформи. До розгляду законопроектів у комітетах Верховної Ради та за відсутності висновків Головного науково-експертного управління парламенту представники уряду розпочали флешмоб для просування пенсійної реформи з хештегом #ПенсіїНеГречка.