RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Головний ворог Кремля в Україні: блогер пояснив, чому відкрито підтримує Порошенка в мережі

Блогер Мирослав Олешко розповів, чому відкрито висловлює пропрезидентську позицію в інтернеті.

Про це він повідомив в коментарі "Апострофу".

Нагадаємо, Олешко нерідко публікує "випадкові" фото, на яких він виходить з супермаркету, а його дружина купує каву на заправці.

"Основна атака кремлівських ЗМІ, кремлівської пропаганди йде на президента України. Це говорить про те, що президент Порошенко – головний ворог для режиму у Кремлі. Це неодноразово підтверджував сайт "Миротворець", - каже блогер.

Він вважає, що РФ ставить основним завданням в своїй пропаганді саме дискредитацію Порошенко.

"Під зламаних листуванні кремлівських пропагандистів виявлялося, що їх кремлівські куратори основну задачу ставлять саме з дискредитації президента України. Я як громадянин, якому не байдужа доля нашої країни, вважаю, що критикувати головнокомандувача нашої армії, міністра оборони, главу МВС і СБУ під час війни може тільки ворог і зрадник. Також вважаю, що називати живих громадян, що підтримують президента, яких десятки тисяч, ботами – це нахабна маніпуляція", - зазначив Олешко.

Докладніше про те, як політики використовують лідерів громадських думок, читайте в матеріалі "Апостроф": "Порохоботи" і не тільки: скільки українські політики платять за війни в мережі".